Децата на известните стават обект на внимание още докато

...
  Децата на известните стават обект на внимание още докато
Коментари Харесай

Приличат ли си децата на известните с тях или звездите са прекалили с корекциите?

 

Децата на известните стават обект на внимание още до момента в който са мънички гъделчета в коремите на майките си. Папараците запечтват от първата им стъпка до първото безпаметно напиване и рухване по стълби в нощните клубове. Някой от тях обаче носят не просто гений в кръвта си, а и повече хъс и порив да станат по-добри в работата на родителите си, а от време на време даже и да им откраднат славата...

Симон Джонсън

Симон Джонсън е най-голямото дете на холивудската звезда Дуейн Джонсън. През 2020 тя подписа контракт с кеч федерацията WWE. Така Симон продължава делото освен на татко си, само че и на дядо си.

Блу Айви

Блу Айви е дете на на Бионсе и Джей Зи. Момиченцето обича да пее и да танцува. Виждали сме я в клипове на Бионсе, чували сме я в саундтрака към „ Цар Лъв “.

Еми Мюниц

Дъщерята на Дженифър Лопес и Марк Антъни потвърди, че е наследила гения на родителите си на полувремето на „ Супербоул “ през 2020. Момиченцето няколкократно е споделяло, че желае да да се занимава с музика и по тази причина върви на уроци, само че същинските учители в живота й са майка й и татко й.

Макс Братман

Макс е наследник на Кристина Агилера и Джордан Братман. Певицата споделя, че детето й се срами да пее пред доста хора, само че има благ глас, който рано или късно ще бъде чут от целия свят.

Лили-Роуз Деп

Дъщерята на Джони Деп и Ванеса Паради е актриса и модел. Виждали сме я и в няколко кино лентата.

Кая Гербер 

Дъщерята на Синди Кроуфорд е копие на майка си освен по вънешн тип, само че и по триумф в първите стъпки в модата. През 2018 година тя завоюва премията „ Модел на годината “.

Бруклин Бекъм

Най-големият наследник на Виктория и Дейвид Бекъм е сполучлив модел, който разтапя женските сърца.

Източник Thumbnail: Instagram

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР